2 Haziran 2011 Perşembe

Bitkiler ve Balıkların Birlikte Üretimi - Yaşam Oyunu - Ezber Bozan Sıradışı Hareketler

Bitkiler ve Balıkların Birlikte Üretimi - Yaşam Oyunu - Ezber Bozan Sıradışı Hareketler: "Bitkiler ve Balıkların Birlikte Üretimi 2.1. Aquakültürdeki Geniş Su Sistemleri
Önceleri su kültürü ekosistemleri sanki dış dünyadan farklıymış gibi görünmelerine rağmen öyle değildir. Balık yetiştiricileri belli bir devrede elle yapılan balıkçılıkta hem stok etmek hem de beslemek için aracılık ettiler ve diğer, daha az belirli su alanlarında yetiştirip karasal sistemlerin arasına tesir ettiler. Bu bölümde su kültürü ekosistemi ve geri kalan çiftlikler arasındaki bazı güçlü ve yararlı bağlantılar ile su kültürü içine hem bitkileri hem de hayvanları stoklayarak bazı etkileri araştırılacaktır. Bu belki ekosistemin geniş sınırlarının belirlenmesini aklımızda tutmamıza yardımcı olacaktır. Bu bölümde ekosistem bütünüyle bir çiftlik olacaktır.
Bu Kuzey Amerika da alışılmış olmayan düşünce gruplarının yoğun su kültürlerinde bütün çiftlik ekosisteminin bir parçası olarak kullanılır ticari balık yetiştiriciliği bir balık yetiştiriciliği periyodudur. Birçok geleneksel doğulu yiyeceğini oluşturan bitkiler karayla tam bir bütünlük sağlamıştır. Doğulu yaklaşımcılara göre Kuzey Amerika da geniş ticari konumlarda çok hassas bir ortama ve teknolojiye bağlılık belki zordur, fakat küçük çiftlikleri özellikle kazançlarını balık yetiştiriciliğinden sağlayan yetiştiriciler çalışarak bunu daha iyi yaparlar.

2.2. Doğrudan Örnekler

- Google Araç Çubuğu kullanılarak gönderildi"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Orman - Ekoloji - Çevre Ekosistem - çevre,doğa,bitkiler,canlı yaşamı